tiistai 7. toukokuuta 2019

Keltainen toukokuu

Nyt tulee ulos julkaisu, jonka sisältö koostuu tältä päivältä. Blogin instagramissa meneillään oleva #thevintagefashionchallenge:n tämän päivän aihe on keltainen. Kuvissa päivän asuni, joka sisälsi kaikki keltaiset lempparini tällä hetkellä. 

Kuvissa näkyy ihana tumma pitkä kirpparilta hankittu Voglian takki. Takissa on olkatoppaukset, vyötäröllä kiristettävissä oleva koristevyö ja napitus. Takki on päältä pehmeää samettimaisen tuntuista kangasta. Takissa on tosi kivat vajaamittaiset hihat. Ainoa ongelma vain on, että Suomen keleillä tämän käyttöaika meinaa aina mennä ohi huomaamatta, mutta juuri nyt on tälle sopivat ilmat!

Minun piti tänään käydä ostamassa uudet lenkkarit ja ulkoilutakki, koska vanhoista kengistä kurkisti varvas (oikeasti...) ja takissa vetskarit eivät toimi. Entiset yksilöt ovat kestäneet viisi vuotta ja ovet olleet todella kovalla käytöllä. Meinaan ulkoiluvaatteissa mennä aina mustalla tai tummalla linjalla, jotenkin niissä ostoksissa hakeudun liian helposti turvaväriini.

No, liekö keltaisen päivän vaikutusta - tällä kertaa iskin silmäni tuohon Rukan kirkkaan keltaiseen parkamaiseen ulkoilutakkiin. Myös samanlainen punaisena oli kokeilussa ja hetken valintaani näiden välillä pohdinkin. Keltainen takki kuitenkin lähti matkaan ja lenkkareissa pidin melkein vanhan turvavärilinjan - mustaa ripauksella väriä! Keltaiselle päivälle, keltainen päätös. Tuo on kyllä tällä hetkellä yksi lemppariväreistäni!


-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti