tiistai 27. elokuuta 2019

Kirjokangas Oy:n upea mekko

Löysin Joensuun Fidasta muistaakseni keväällä Kirjokankaan mekon ja sen persoonallinen ja erikoinenkin kuviointi kankaassa ihastutti välittömästi. Tämän mekon malli on yksi suosikkejani, todella helppo ja huoleton - tyylikäs ja mukava. 

Minulla ei ole aiemmin ollut Kirjokankaan vaatteita, enkä oikeastaan tiennyt yrityksestä juuri mitään. Kirjokangas Oy:n on 1940-luvun puolivälin jälkeen perustanut Kerttu Pitkänen. Sellainenkin asiayhteys selvisi, että Miss Universumiksikin valittu Anne Pohtamo on työskennellyt kesätöissä Kirjokankaan liikkeessä missiuransa alussa. Itse asiassa juuri Kerttu Pitkänen sekä Eeva Lindberg ja Sanelma Vuorre houkuttelivat ja kannustivat Pohtamoa osallistumaan kauneuskilpailuihin. En tiedä muistanko aivan omiani, mutta olisiko universum-kisojen valkoinen iltapukukin ollut Kirjokankaan tuotantoa. Tämä voi olla ihan tuulesta temmattua. Pukuhan oli yksinkertaisen tyylikäs valkoinen pitkä leninki. Voit lukea jutun Annesta täältä.

Toinen elokuun asuista nyt siis tänään julkaistu, luvassa vielä neljä jäljellä. Joka päivä  siis yksi elokuun asu kunnes kuu vaihtuu. Tässä asussa oli tuo sama keltainen neuletakki ja Iilan korvikset, kuten edellisessäkin postauksessa. Keltainen on, kuten kuvista näkyy, yksi tämän hetkisistä lemppariväreistäni.

-Tiina2 kommenttia:

  1. Hei, oli kiva löytää blogisi, jossa on vähän erilaisia vaatteita kuin kaupoissa yleensä. Minullakin on yksi Kirjokangas-leninki:
    https://vaatekomerolla.blogspot.com/2017/09/sininen-kirjokangas-leninki.html

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiitos, pitääpä käydä kurkkaamassa sinun Kirjokangasyksilösi ja blogisi, kiitos vinkistä! :) Itselleni ei ole tullut vastaan muita Kirjokankaan yksilöitä, mutta toivottavasti vielä tulee.

    VastaaPoista