maanantai 1. heinäkuuta 2019

Rakastaa, ei rakasta...

Löytäessäni tämän kukkamekon kirppikseltä en tiennyt tykkäänkö sen väreistä vai vihaanko niitä. Äkkiseltään mekko näytti tunkkaiselta, mutta hetken sitä silmäiltyäni ihastuin sen kevyisiin ja pastellisiin sävyihin, jotenkin myös niin epätavalliseen ja tavallaan epämuodikkaaseen yhdistelmään. 

Mekko on ysäriä tai kasaria ja jonkun mitä todennäköisimmin itse ompelema. Onneksi tunnustelin kirpparilla mekkoa hetken ja otin sen matkaani, koska tykkään siitä nyt todella paljon. Mekko on siitä vinkeä, että sen kanssa voi jopa ehkä yllättäenkin yhdistellä mielettömän paljon eri värejä mielestäni sopuisasti. 


Uusi tumma farkkutakki on päässyt heti käyttöön ja se on oiva kaveri mekoilleni. Tässä asussa pitkästä aikaa myös tuo hiuspanta käytössä. Korvissani on Iilan korvikset (joista kirjoitin aiemmin täällä), jotka ovat olleet eniten käyttämäni korvikset sen jälkeen, kun sain ne. 

Mitä mieltä olet, onko tämä mekko värisävyineen (ja ysäri/kasarifiiliksineen) ihastus vai kauhistus? En tiedä mistä syystä minulle tulee tästä mieleen se vanha Valion piimämainos (löytyy youtubesta, kun googlaat noilla hakusanoilla), vaikkei siinä ole edes kukkamekkoja?! Onko se sitten se ysäri- ja maalaistyttöviba, minkä tästä saan - mene ja tiedä.

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti