sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Tervetuloa takaisin, kesän lämpö!

Tässä oli aivan päässyt unohtumaan, miltä tuntuu kesän lämpö! Voi sitä riemua lapsillakin, kun aamulenkillä tarkeni ilman huppareita ja takkeja hihattomassa kesämekossa ja auringon lämpö helli ihoa. Koko heinäkuun aikana emme ole käyneet uimassa, mutta tänään kyllä suuntaamme rannalle! Pääsen kokeilemaan ekaa kertaa vintageuikkarianikin, jonka löysin Joensuun Fidasta.

Tässä asu taannoiselta ei niin lämpimältä päivältä. Koko asu on itse asiassa koottu tämän kesän löydöistä. Tykkään todella paljon asun värien yhdistelmästä. Tuo villatakki lähti mukaan kirppikseltä, kun kävin kohentelemassa omaa myyntipaikkaani, joka muuten loppuu huomenna. Minulla on vähän kirkkaamman vastaavan värinen neuletakki, joka on odottanut kulahtaneena pois heittämistä. Nyt voin vihdoin sen laittaa pois, kun on vastaava tilalla. 

Asun lisäksi viisi faktaa minusta teille, näitä juttuja on pyörinyt nyt blogin instagramissakin. 


1. En voi elää ilman kahvia. Olen juonut sitä neljävuotiaasta saakka. Aivan, luit oikein, neljävuotiaasta. Mummolassa opittu tapa. Todellinen kahvin kulutus alkoi teini-iässä. Klassinen aamukahvi on erityisesti se juttu, muutoin ehkä voinkin päivän olla ilman - vaikka harvemmin olen. Aamukahvin kaverina ovat aina aamupala ja lehti. Kombo, jota ilman ei päivän aloitus tunnu samalta.2. Olen aivan innoissani menossa ensi viikolla The Offspringin keikalle Helsinkiin. Ostin liput heti, kun ne tulivat myyntiin. Kaikki lähti aikoinaan ala-asteella Smashin kasetista (joka oli alun perin isoveljen, ja joka on edelleen minulla tallessa) ja laajeni siinä määrin, että osaan kaikki biisit Ignitionista Conspiracy of oneen ulkoa. Minulla on todella laaja musiikkimaku, klassisesta raskaaseen metalliin sisältäen kaikkea siltä väliltä. Kolme bändiä ovat kuitenkin sellaiset, jotka ovat olleet ylitse muiden. Ne ovat juurikin The Offspring, Korn ja Linkin park. Itkin, kun Chester menehtyi. 
3. Jos kysyt minulta lempiruokaani, en osaa vastata. Olen kaikkiruokainen ja rakastan hyvää ruokaa - kaikki hyvä ruoka on hyvää, hahhah. Tykkään erilaisista tulisista ja mausteisista ruoista ja hyvä sushi on herkullista. En keksi mitään ruokalajia, mitä en voisi syödä. Ehkä nyt jotkin aivot ja kieli ja sen semmoiset ei herätä suurinta ruokahalua.
4. Katson telkkaria todella vähän. Ilman miestäni en varmaan katsoisi yhtään. Tykkään eniten leffoista ja dokumenteistä. Viimeisin katsomani sarja oli kehuttu Tsernobyl-minisarja ja se oli todellakin hyvä. The Walking Dead on hyvä, samoin Fear The Walking Dead. En katso ollenkaan kauhuelokuvia, lopetin sen kokonaan nuorena aikuisena. Olen todella herkkä ja tajusin vain, että kauhuleffat eivät sovi minulle. Hauska sarja on muuten myös The Big Bang Theory eli Rillit huurussa. - hame Modelia, vintage (kirppislöytö,  Majakka Sotkamo)
- pusero vintagea, valmistajaa ei tiedossa (kirppis, Kammari Viininjärvi)
- vyö vintagea (kirppis, Fida Joensuu)
- rintaneula vintagea (kirppislöytö, Tavarakirppis Kajaani)
- neuletakki Next (kirppislöytö, Kirpparilla.fi Joensuu
- valkeat slingback-kengät Pola (uudet, Tokmanni)5. En harrasta tällä hetkellä varsinaisesti mitään säännöllisesti. Olen kiinnostunut melkeinpä kaikesta, mikä näkyy harrastamieni lajien listassa: nyrkkeily, karate, jujutsu, vatsatanssi, ratsastus, laskettelu, ikonimaalaus,  soittaminen (käyrätorvi, klarinetti, alttosaksofoni, kitara), laulaminen yksin ja erilaisissa kuoroissa, käsityöt, geokätköily... nyt vaikka näin muutaman mainitakseni. Liikunta, musiikki, kirjoittaminen, taide ja luonto - kaikki asioita, joita ilman en haluaisi elää. 

Loman loppu häämöttää, toivottavasti saisimme vähän aikaa nauttia vielä tästä kesän lämmöstä! Ihanaa sunnuntaita ja tulevaa viikon alkua teille kaikille!

-Tiina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti