torstai 29. elokuuta 2019

Kirjainkuosikaksikon valmistaja hukassa!

Joskus harmittaa, kun kirppislöydöissä ei ole tuotelappuja ja et osaa kaivaa niistä mitään lisätietoa. Tämän päivän asupostauksen yhteydessä ajattelin esitellä laputtoman kaksikon, en ainoastaan asussa näkyvää toista osapuolta. Tämän kaksiosaisen asukokonaisuuden löysin kesällä Kirpparilla.fi-kirppikseltä Joensuusta. Näin ensin vain rekissä kankaan ja välittömästi kiinnostuin kiirehtien lähemmäs tekemään lähempää tuttavuutta. Vaateyhdistelmä on reiluhkoa kokoa ja hame ei pysy päällä ilman vyötä. Olisin ostanut asun, vaikka se ei olisi sopinut päälle. Ihastuin vahvasti tuohon kuosiin!

Yhdessä nämä ehkä ovat liikaa itselleni. Erikseen kuitenkin olen käyttänyt se ala- että yläosaa jo todella useasti. Hame on yksinään jopa vähän fiftarityylinen, helmaa löytyy kelloksi saakka. Ja hameessa on aivan hurmaavat isot taskut! Minua kiinnostaisi aivan valtavasti tämän parin valmistaja. Onko kuosi jotenkin valmistajalle ominainen vai vain kuosi kuosien joukossa. Jos siis tiedät jotain tästä, kuulisin enemmän kuin mielelläni!

Olen pukenut hameen kanssa usein mustan yksinkertaisen yläosan, koska haluan antaa kaiken tilan tuolle upealle kuosille. Yläosan kanssa olen sitten pukenut enemmänkin väriä. Vyö on tosiaan hameen kanssa välttämätön. Näiden kuvien vyö on melko tuore ostos, löysin kierrätyskeskuksessa viimeksi käydessäni monta hyvää vyötä ja tuo on niistä yksi. Niin kuin kuvista näkyy, minä viihdyn avojaloin. Aina tullessani kotiin riisut sukat heti pois... Talvella joutuu laittamaan tohvelit tai villasukat, mutta parhaiten viihdyn avojaloin. En osaa kuvitella muualla maailmassa olevaa tyyliä pitää kenkiä sisälläkin. 


Tykkään talsia avojaloin, mutta tykkään myös pullasta. Pulla ja kahvi, ai että! En oikeasti kieltäydy ikinä pullasta, hahhah. Parasta puollaa on voisilmäpulla tai ihan se peruspulla, vaikka lettipullasta leikattu siivu. Tuo yllä oleva pullakahvikuva on vanhempainillasta poimittu. 

Tuossa kaksiosaisen asun kuosissa on jotain todella voimakasta. Kirjaimista ja sanoista en ole vielä ainakaan poiminut tai äkännyt mitään merkityksellistä, tai johtolankoja valmistajaan. Jos sinulle kirjaimet tai kuosi kertoo jostain tutusta, laitahan kommenttia tulemaan!

-TiinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti