maanantai 26. elokuuta 2019

Kun vihreä pinkin kohtasi - upea Salonne Salon pusero!

Elokuun viimeistä viikkoa viedään! Sen kunniaksi julkaisen joka päivä elokuun loppuun saakka yhden kuluvan kuukauden asukokonaisuuksista. Elo-, syys- ja lokakuu ovat suosikkikuukauteni, ehdottomasti. Olen nauttinut todella paljon kuluneen elokuun aurinkoisista, mutta jo kuitenkin kesää viileämmistä päivistä, ilta-auringon lumoavan kauniista säteistä ja usvaisista, raikkaista aamuista. 

Vielä en ole kaivanut syys- ja talvivaatevarastoa esille vaihtaen sitä keväisen ja kesäisen vaatetuksen tilalle. Elokuun taittuessa syyskuuksi niin varmaan kuitenkin taas teen. Syksyn värit ovat lemppareitani ja ennen vaatekertavaihdostakin kaapista löytyy jo näitä kyseisiä sävyjä. Tässä asussa kaikki kenkiä ja korviksia lukuun ottamatta on kirppikseltä ja siihen kuuluu sekä vanhoja, että uudempia kirppislöytöjä.

Asun keskipiste on tuo melko tuore kirppislöytö; Salonne Salon upea vihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmä, kauluspaita. Minusta tuntuu, että kirppistietoisuus ja vintagen suosio on johtanut nyt vähän siihen, ettei kirppiksiltä enää tahdo löytyä niin paljon vanhaa vuosikertaa. En tiedä, oletko törmännyt samaan ilmiöön? Helmiä löytäjän kannalta ovatkin ei niin suositut pienten kylien kirppikset ja kausikirppikset sekä pihakirppikset. Tämä Salonne kauluspaita kuitenkin löytyi Joensuun Kirpparilla.fi- kirppikseltä ja se maksoi vain kaksi euroa. Mieletön löytö! Ostin paidan kokeilematta ja kotona iloitsin siitä, että se oli sopiva.
Keltainen neule on tämän kesän satoa, perus neuletakki entisen samanvärisen jo loppuunkäytetyn (sekin kirpikseltä) tilalle. Huivi ja hattu ovat kesälomareissun kirppislöytöjä. Laukku onkin ollut kuluneen kesän kestosuosikki, se vaan nyt tuntuu (mielestäni) sopivan jokaiseen asuun. Lukon kanssa siinä on vähän ongelmia (mikä näkyy muun muassa kuvassa yllä), mutta sekään ei ole vähentänyt käyttöä. Tuo vekkihame minulla on ollut jo useamman vuoden, tykkään siitä todella paljon. Se on aikanaan Karjalan avun kirppikseltä aikanaan ostettu alun perin Vero Modan hame. 

Laukun kanssa toinen kestosuosikki on ollut asussa kuin asussa Iilan korvikset. Iilalla on tulossa upeita uusia värejä ja saattaa olla, että löydän itseni tilaamasta jonkun parin uudesta sävyvalikoimasta. Sävyistä puheen ollen en ole hyvin usein törmännyt vintagevaatteissa tuohon vihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmään. En oikein vaatteissa ylipäätään. Mielestäni toimii todella hyvin, mutta mitä mieltä olet - sopuisasti yhteen sointuvat vai keskenään riitelevät?


-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti