lauantai 31. elokuuta 2019

Punainen kukkamekko, ja hyvästi elokuu 2019!

Viimeisessä elokuun asupostauksessa on mekko, jonka meinasin kirppiksellä jättää rekkiin. Tätä punaista hurmaavaa mekkoa sovitin ja tämän jälkeen veinkin sen jo takaisin paikalleen ajatellen, että ei lähde mukaan. Syynä oli se, että mekon olkaimet olivat liian pitkät ja mekko ei ollut sopivan kokoinen minulle. Malli, väri ja kuosi ovat kaikin puolin ihanat. Ajattelin, etten vain nyt ota enää tähän hetkeen yhtään projektia. Kassalle suunnatessani kuitenkin pyörsin päätökseni ja palasin hakemaan mekon mukaan. Se maksoi vain euron ja sen punaisen sävy on juuri se, joka sopii itselleni parhaiten. 

Kotona mietin, mitä mekolle teen. Päädyin toistaiseksi vain lyhentämään olkaimia ja kuromaan vyötärön vyöllä. Katsotaan, tapahtuuko sille jotain muuta näiden ratkaisujen lisäksi. Mekko on jo valmiiksi todennäköisesti itse vähän tuunailtu, koska paikoitellen se näyttää itseommellulta ja paikoitellen tehdasvalmisteiselta. Olisiko mallia muokattu, en tiedä. Kainaloiden kohtaan ainakin on lisätty kangasta, olisiko sitten helmasta otettu vai onko mekossa ollut erilainen yläosa. Mekossa on nepparit ylhäältä alas saakka.


Tässä on muuten koko asu korviksia lukuun ottamatta kirppikseltä. Tuo vyö kuuluu siihen samaan vyöryhmään, jonka ostin viimeksi kierrätyskeskuksessa käydessäni. Onneksi noita mekon olkaimia sai melko nätisti ja helposti lyhennettyä, eikä malli kärsinyt. Kuvissa taustalla näkyy rakennustelineitä. Meille nimittäin tehtiin kattoremppa, joka nyt on jo valmis. Rempat jatkuvat pikku hiljaa, seuraava työn sarka on kylppäri. 

Elokuu alkaa olla nyt ohi ja ensimmäinen kuukausi kesäloman jälkeen töissä on takana. Kyllähän nuo työkiireet ovat näkyneet alkuun, ettei kirjoitushommia muutoin oikein jaksa. Siitä se kuitenkin taas helpottaa. Kuvat lopussa ovat töistä poimittuja. Nuo seinäkuvat ovat mielestäni hienot. Tuo alimmainen taas löytyi ilmoitustaululta, liian vakavaahan touhun ei pidä koskaan olla - eihän?
Mukavaa alkavaa syyskuuta sinullle ja tsemppiä tuleviin kuukausiin, mikäli et ole samanlainen syksyfiilistelijä kuin itse olen!

-TiinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti