keskiviikko 28. elokuuta 2019

Leotakki - vaateostoksia ruokaostosten lomassa

Voihan upea. Naureskelin eilen illalla itselleni ja teksteilleni. Kahden viimeisimmän julkaisun otsikosta löytyy tuo käyttämäni toistosana. On joitakin sanoja, joihin sitä toisinaan jumittaa ja omassa kirjoittamisessa on tiettyjä ärsyttäviä tapoja, joita ei millään meinaa saada katoamaan. Yksi niistä omalla kohdallani on liian pitkät ja monimutkaiset lauseet. Liian monta ajatusta huulilla koko ajan ja yrittävät kaikki päästä yhtäaikaa framille.

Tämä asu on kuvattu mummolassa päivänä, jolloin kävimme yhdessä pienen koulun pihalla järjestetyllä kirppiksellä. Eläinkuviot ovat itselleni vähän semmoinen aaltoileva kiinnostuksen kohde. Nuorena leo oli ok pienissä määrin, sitten vuosien ajan en voinut kuvitellakaan sitä ylleni. Nyt omistan yhden leomekon ja tuubihuivin sekä loaferit - ja tämän takin. Ainoastaan mekko on edellämainituista kirppisostos. Tämä takki löytyi ruokaostosten lomassa Lidlistä. Se oli alessa ja jotenkin niin kiva, että maksoin kympin ja annoin sille tilaisuuden vaatekaapissani.
Leotakin kanssa puin tällä kertaa täysmustaa. Paita on Bershkan poolo. Hame vintagea Zadaan kautta ja laukku vintagea kirppikseltä löydettynä. Nuo harmaat kiiltotennarit on minulla ollut jo vuosia. Herättää joka kerta lapsia päikkäriin viedessä suurta ihastusta! Tyttäreni joskus totesi näistä: 
"Haluan kasvaa aikuiseksi, että saan tuollaiset kengät!"
Totesin nauraen, että ei tällaisiin kenkiin aikuisuutta tarvita.
Eläinkuvioista käärmekuosi on aina ollut se, jota en osaa kuvitella itselleni missään muodossa. Saa nähdä innostunko siitä koskaan. Yllä näkyvät ihanat peikonlehdet ovat mummon. Tuota kukkaa haluaisin itsellenikin, jos vain mahtuisi. Huomenna onkin jo torstai ja kolmanneksi viimeinen päivä elokuuta! Lämpöä on ollut tarjolla ja siitä on otettava kaikki irti. 

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti