Kukkamekossa - Plan B

Katsellessani 60-luvun minimekkoja toivoisin kovasti, että omat jalkani sopisivat paremmin siihen muotiin. Toki kuka vaan voi pitää mitä vaan yllään, mikä hyvältä tuntuu. Rehellisyyden nimissä kuitenkin itse henkilökohtaisesti ihailen kauniita ja siroja jalkoja. Itse olen paksujalkainen, joka korostuu erityisesti reisissä ja pohkeissa. Sirot nilkat ovat myös piirre, jota minulta ei löydy. Minimekot eivät muutenkaan kuulu mukavuusalueelleni, en pidä mistään vaatteista, joissa vilautusvaara bikinialueelle on mahdollinen. 

Tämän söpön kukkamekon tilasin Instagramissa myyjältä, joka käyttää tiliä @dreemvintageshop. Tässä ollaan jo niin lyhyellä helmalla liikenteessä, että ilman housuja ei parane paljon pyllistellä. Olenkin pohtinut jo pidemmän aikaa, mistä löytää mekon alle sellainen 60-luvun Hot Pants tyylinen ratkaisu. Jotkin sellaiset ovat nyt kiikarissa lyhyiden mekkojen kavereiksi. Muutoinhan nämä lyhyet mekot menevät kivasti housujen päällä tunikana. Ajattelin, että nuo valkoiset ihanat saappaat olisivat kiva pari tälle mekolle, mutta ne katkeavat auttamatta paksuimmalle kohdalle pohjetta. Saappaissa saisi tähän tyyliin olla enemmän pituutta tai ainakin väljyyttä varren aukon ja jalan välillä. Näin, ei jatkoon (minun mielestäni), mutta mustat sukkikset voisi korjata tilannetta.


Mekon lappua tutkiessani törmäsin merkkiin "Plan B", joka itselleni ei ollut entuudestaan tuttu ja vaati hieman selvitystyötä. Merkin takaa paljastui pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, jonka uusiotuotteiden mallisto Plan B on. Kyseiset tuotteet valmistetaan kierrätyskeskukseen tulevista tuotteista heidän omassa ompelimossa ja verstaassa. Kierrätyskeskukselta löytyy myös verkkokauppa. Lisää Plan B-merkkiin ja Kierrätyskeskukseen voit tutustua täällä.


Eilen tämä Plan B:n kukkamekko oli ylläni, kotona ilman housuja ja kodin ulkopuolella kirppikseltä eurolta ostettujen Lee- lantiofarkkujen kanssa. Täällä on ollut nyt niin ihania kesäisiä päiviä, joista on nautittu aivan täysillä! Eilen menimme lasten kanssa isomummolaan (minun mummolaani) pihapiknikille, ja meillä oli niin mukavaa yhdessä. Onneksi edes nämä pihavierailut voivat tänä korona-aikana toteutua. Kaipaamme mummolakäyntejä kovasti.

Tahkovierailumme aikana viime viikolla pihaamme oli tullut kesä. Keltainen nurmikko oli muuttunut vihreäksi ja puihin tulleet lehden alut. Krookukset eivät tänä keväänä ole kukkineet ollenkaan. Nyt viimein eilen narsissit puhkesivat kukkaan. Mummon kanssa puhuttiinkin, että ei ole vielä kesäkukkia uskaltanut hakea ja istuttaa.


Olen viime päivinä kolunnut pihan rajaojia ja yrittänyt kaivella niitä parempiin uomiin. Pihalla riittää loputtomasti puuhaa ja niissä puuhissa kyllä itse viihdynkin hyvin. Tämä aika on parasta myös siinä mielessä, etteivät itikat ole vielä saapuneet työkavereiksi. 

Saa vinkkailla hyviä Hot Pants ratkaisuja minulle, ottaisin niitä mielelläni vastaan. Onko sinulle tuo Plan B tuttu ja omistatko kenties jotain kyseisen merkin alta?

-Tiina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirjokangas Oy:n upea mekko

Kaisu Heikkilä Oy

Kukkakuvioinen hame ja peltirasia - sekä pohdintoja