lauantai 2. maaliskuuta 2019

Uusi suloinen gobeliinilaukku, sekä lomaterveiset Kuopiosta!

On vierähtänyt päiviä ilman blogikirjoituksia. Viime viikko oli todella kiireinen töissä, tein niitä illat kotonakin ja aikaa kirjoittamiselle ei juurikaan jäänyt. Tuon lisäksi olo oli koko ajan puolikuntoinen ja väsynyt, mutta mikään pöpö ei täysillä lähtenyt vyörymään päälle - ja toivottavasti ei lähdekään!

Eilen koitti odotettu viikon loma, ja koko perheen yhteistä vapaata on tämä vapaapäivien alkupuoli. Lähdimme tänään yhdessä reissuun ja tällä hetkellä kirjoitan teille Kuopiosta. 

Lomaterveisten lisäksi esittelen teille uuden suloisen vintagelaukkuni - Ansa Second Handilta tilaamani gobeliinilaukun 60-luvulta! Olen ihastellut viime aikoina paljon gobeliinilaukkuja ja kirppariltakin meinasin ostaa sillä koristellun mustan salkkumaisen laukun, huonokuntoisuuden vuoksi kaupat jäi tekemättä. 

Minulla on ollut aikoinaan Ranskasta kirpparilta ostettu kovapintainen nahkanurkkainen gobeliinikoristeinen vintagelaukku, jonka kahvasta myöhemmin hävisi yksi ruuvi. Jossain vaiheessa kuitenkin luovuin laukusta ja se ehkä nyt vähän kaduttaa.

Kun näin Ansa Second Hand-liikkeen Facebook sivuilla tämän pienen suloisuuden, tiesin sen olevan menoa. Huomenna se pääsee mukaani somisteeksi konserttiin, 60-lukulaiselle mekolle.
Meitä hotellilla odotti herkulliset tervehdykset ja ilokseni huomasin pöydillä Victor Barsokevitsch Suhteita ja Väinölänniemi ja Vänäri teokset. Historian, ja vanhojen valokuvien, rakastaja jäi heti selailemaan kirjoja. Muutoinkin hotellissa on kivasti tuotu tietyissä paikoissa historiaa esille. Oikeastaan Kuopiossa muutoinkin. 

Hotellin ala-aulan akvaario oli parasta viihdettä lapsille. Seurailisivat sitä vaikka kuinka kauan. Olisi kyllä kieltämättä omasta mielestänikin kotona melko rauhoittava ja kaunis elementti. 

Nyt nautiskelen lomasta ja viikonlopun jälkeen taas uusia tuulia täällä. Seuraile blogin instagramia ja facebook-sivua, siellä näkyy kuulumisia pitkin matkaa!
Ihanaa viikonloppua! 

-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti