perjantai 5. huhtikuuta 2019

Iila Jewellery - ympäristöä säästäviä nahkakorvakoruja

Vähän aikaa sitten kiinnitin Instagramissa huomiota tiliin, joka johti minut upeiden korvakorujen äärelle. Korvakorut paljastuivat Iilan koruiksi, jotka ovat käsityönä valmistettu Suomessa. Materiaalina käytetään ylijäämänahkaa, joten korut ovat kauniin lisäksi kestävää kehitystä tukevia. Sivuston löydettyäni vinkkasin oman blogin tilillä Iilan meneillä olleesta arvonnasta ja tämän jälkeen menin surffailemaan katsastaen koko koruvalikoiman. Oli vaikeaa päättää, mitkä haluaisin - kaikki olivat hienoja! Lopulta tilasin Muusa korvikset konjakin ja valkoisen värisenä, näihin olin alun perinkin katseeni kiinnittänyt!

Korvikset tulivat nopeasti ja aivan uskomattoman söpössä paketissa! Sisuspaperissa oli ihanasti käsin kirjoitettuna oma nimeni. Korvikset osoittautuivat todella kevyiksi ja juurikin niin kauniiksi kuin mitä kuvista oli saattanut haaveilla. Iilan palvelu oli ensiluokkaista ja minulle vinkattiin, että väritoiveeni otetaan vastaan koruja tehdessä, jos haluan jotain muita kuin valmiit mallit.
Kuten kuvista näkyy, Iilan korvikset ovat olleet viime päivien suosikkini!  Olen yhdistellyt niitä jo moneen asuun. Haluaisin pitää niitä koko ajan. Sanoinkin tekijälle, että hän voi olla varma lisätilauksista tulevaisuudessa. Iilalta tuli juuri markkinoille aivan upea keväisen ja kesäisen sävyinen mallisto nimeltä Muisto. Koruja mallistosta näkyy kuvassa alla ja kuva lainattu Iilan sivuilta.Vahva suositus minulta siis Iilalle! Käy tutustumassa ihmeessä mallistoon ja valitse oma suosikkisi!


-Tiina


2 kommenttia:

  1. Ihana kirjoitus Tiina <3 Ja aivan mahtavaa, että tykästyit iila one.zero koruihin! Kiitos paljon :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi ihanista koruista, ilo on minun puolellani jakaa ilosanomaa! :) Minusta unelmien toteuttaminen ja toteutuminen on tärkeää, tässä hyvä esimerkki kuinka yhden unelma voi koskettaa monia muitakin - samalla saada hyvää aikaiseksi! Tulen jatkossakin tilailemaan. ;)

    VastaaPoista