sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Salonnen pinkki mekko

Huhtikuun alussa kirjoittelin blogissa Zadaasta tilaamistani kevätvaatteista. Tuossa postauksessa kaksi ostamaani vintagemekkoa roikkuivat kuvissa henkareissa, eivätkä oikein päässeet niissä ollenkaan oikeuksiinsa. Tänään ajattelin jakaa kanssanne tuossa päivityksessä nähdystä iki-ihanasta Salonnen mekosta asukuvia.

Salonnen mekon väri on upea pinkki ja mekon kunto on priimaa, aivan kuin uusi! Materiaali on todella pehmeä ja kangas on kreppimäisen näköinen. En ollut aiemmin ajatellut, mutta pidettyäni mekkoa ja otettuani kuvia, huomasin mekossa aavistuksen merenneitotyylistä muotoa. Näissä asukuvissa näkyy paljon paremmin mekon todellinen karkkimaisen herkullinen pinkki sävy. Mustan neuletakin ja sukkiksien kanssa väri korostuu ja korujen turkoosi sopii ihanasti pinkin rinnalle. Odotan kyllä kovasti, kun kesäkeleillä saan käyttää mekkoa ilman sukkiksia ja neuleita.


Mekon vyötäröllä on solmittava vyö, jonka voi asetella haluamallaan tavalla. Minulla se oli kuvissa sidottu eteen hieman sivulle, näin usein teen. Yllä olevassa kuvassa vyö repsottaa hassusti väärässä kohdassa löystymisen vuoksi, paikka olisi ylempänä. Yllä olevassa kuvassa näkyy aiemmin mainitsemani merenneitomaisuus mallissa, helma jää kivasti tuollaisille laskoksille. Alla olevassa pyllistys/kurkistuskuvassa näkyy vähäsen hihojen pituus eli ne jäävät minulle kyynärpään kohtaan. 
Mekon napit, taskut ja kaulukset kaikkinensa ovat söpöt. Ja kyllä tuo pinkin ja turkoosin liitto on vaan kaunis! Napitus edessä ylettyy vyötärölle saakka. Näin oli Zadaasta tilaamassani keltaisessakin mekossa. Tämä olisi omiaan vaikka tulevan vapun rientoihin, mutta luulen sen sujuvan meillä rennommissa kotivaatetustyyppisissä ratkaisuissa!

Blogissa on tulossa 60-lukulainen juttusarja, johon inspiroiduin Hopeapeili- lehden täyttä timanttia olleesta numerosta (kirppislöytö). Juttuja 60-luvusta on tulossa yhteensä ainakin neljä. Näiden juttujen rinnalla tulee lisäksi kirppis- ja vaatepostauksia. Tänään lähdemme lasten kanssa kevätnäytökseen esiintymään. Yksi kolmesta lapsesta esittää oman ryhmänsä kanssa keijukaisesityksen ja kaksi lapsistani on mukana ohjaamassani perheliikuntaryhmän esityksessä. 
Oikein leppoisaa sunnuntaita - ensi viikolla on jo toukokuu!

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti