maanantai 1. huhtikuuta 2019

Zadaasta kevättä kaappiin

Inspiroidun usein selaamalla kauppapaikkasovellus Zadaata. Meidän historiamme alkutaival ei lähtenyt mutkitta käyntiin, mutta kankean alun jälkeen minulla ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa Zadaasta. Sovellus on todella kätevä, koska saat suoraan syötteeseesi oman kokoisiasi vaatteita ja voit suodattaa hakua lisää niin merkin kuin vaatekategorian suhteen. Nykyisin Zadaassa voi ostaa myös muualtakin kuin Suomesta, mutta tämä näkyy yleensä myös vähän kalliimmissa postikuluissa. Voit suodattaa virtaasi tämänkin asian, voit valita minkä maan tarjontaa haluat tutkailla.

Ensimmäinen tilaukseni oli ulkomailta ja kyseessä oli tolkuttoman kaunis mekko. Maksoin tuotteen ja tämän jälkeen jäin odottelemaan. No, odottelin ja odottelin. Myyjä ei koskaan postittanut tuotetta. Zadaa on kuitenkin tässä suhteessa turvallinen; ensinnäkin palvelussa näät koko ajan mitä tapahtuu (ostoksen viestikenttä) ja rahasi saat takaisin, mikäli myyjä ei tuotetta postita. Kyseinen mekko jä vain unelmaksi, mutta rahani sain takaisin. Harmitti sen verran paljon tuon jälkeen, että en katsellut palvelua vähään aikaan. 

Palasin kuitenkin sovelluksen ääreen myöhemmin uudelleen ja minusta on kiva katsella tarjolla olevia vaatteita. Tykkäilemällä niistä, kivat vaatteet jäävät listallesi muistiin ja voit palata niihin myöhemmin. Usein kirjoitan merkkikenttään "vintage" ja selailen tarjontaa. Kivan vaatteet tullessa vastaan, tsekkaan myös sen myyjää ja nään hänen muutkin myynnissä olevat vaatteet.

Näin tein nähdessäni alla kuvissa olevan vaaleankeltaisen Soilituotteen mekon. Klikkasin myyjää ja tajusin, että hänellä on muutakin kivaa myynnissä. Tilasin samaan pakettiin häneltä kaksi vintagemekkoa ja kaksi yläosaa, joissa oli vielä hintalaputkin kiinni. Ensimmäinen mekko on tosiaan Soilituotteen 100% polyesteristä valmistettu ihana vaaleankeltainen paitamekon tyylinen mekko. Kuvat eivät tee oikeutta kummallekaan ostamistani mekoista, ovat tosi upeita päällä! Minulla on joskus ollut Soilituotteen mekkoja, mutta nyt tämä taitaa olla ainokaiseni (EDIT: onhan minulla tämä kaunokainen). Keltaisessa kankaassa on himmeästi näkyvää kuviointia ja vyötäröllä vyö.

Toinen mekko on karkkimaisen vaaleanpunainen todella suloinen Salonnen mekko! Minulla on yksi Salonnen mekko ennestään, olen kirjoittanut siitä täällä. Tämä vaaleanpunainen suloisuus on kreppimäistä kangasta ja valmistettu 100% puuvillasta. Kuvat eivät taaskaan tee yhtään oikeutta ja värikin näyttää niissä paljon haaleammalta kuin onkaan. Tämä mekko on myös paitamekkotyylinen. Molemmat mekoista ovat melko suoralinjaisia.

Mekkojen lisäksi paketissa oli myös nuo yllä näkyvät kaksi lyhyttä yläosaa, jotka menevät kivasti korkeavyötäröisempien kesähameiden kanssa. Punainen toppi on Gina Tricotin ja keltainen off shoulders paita FB-Sistersin. Olikohan kenties tätä tilausta tehdessä pieni kevään kaipuu, mitä luulet? Nyt alkavat kadut olla sulat ja kohta pääsee siirtymään talvisaappaista pikkukenkiin, jippii! ...ja pääsee kaivamaan kaikki kesävaatteet vihdoin kaappiin.

Oletko sinä käyttänyt Zadaata ja millaisia kokemuksia sinulla on palvelusta? Tykkäätkö ylipäätään ostaa kierrätettyä netistä vai suositko vain kivijalkakirppiksiä, jossa pääsee käymään? 

Mukavaa viikon alkua sinulle!

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti