torstai 6. kesäkuuta 2019

Kukkafarkkuhaalari - ysäriä ja Niin mua!

Ostin jokin aika sitten tämän ihastuttavan mekon Niin mua:lta ja täytyy sanoa, että koen sykähdyttäviä hetkiä joka kerta katsoessani Niin muan instatarinoita! Sekä tuon mekon, että nämä aivan upeat kukkakuvioiset ysärifarkkuhaalarit olen ostanut suoraan tarinoiden kautta. Stooreissa näkyvät vaatteet eivät ole vielä verkkokaupassa ja ne saa hieman edullisemmin laittamalla tarinan kautta suoraan yksityisviestiä. 

Täytyy sanoa, että Niin mualla on aivan upea ja ihana asiakaspalvelu. Huomaa, että hommaa tehdään sydämellä ja rakkaudesta second hand ja vintage - vaatteisiin. Sekös lämmittää erityisesti minunkin mieltäni. Nähdessäni nämä ihanat farkut henkseleineen, rakastuin heti! Kukkakuosin rakastajalle se oli menoa samantien. Nämä farkut on valmistettu Suomessa ja nämä nyt vain ovat aivan mielettömän hienot ja söpöt samaan aikaan! Töissä muuten myös aivan supermukavat päällä. 

Nähdessäni nämä Niin muan instagramin tarinassa otin yhteyttä ja kysyin ovatko yhä vapaana. Myyjän kanssa jäimme pohtimaan olisivatko minulle liian isot, mutta ihana myyjä kokeili näitä itselleen ja lähetti kuvan - aikamme pähkäiltyä totesimme, että kyllä se koko passaa mulle! Korostan taas - mielettömän hyvää palvelua. 

Eilen näin tarinoissa aivan suloisen kukikkaan aamutakin ja jäin taas jo pohtimaan sitä... Ehkä siis myös varoituksen sananen, voi käydä köpelösti, jos seurailet stooreja! Niitä on kuitenkin ihana odottaa ja ihan vain katsella tuotteita, vaikkei mitään ostaisikaan. 

En ajatellut aikanaan, että ysäri tulisi kaappiini, mutta niinhän tuo vain sinne hiipii. Kuitenkin luulen, että ne jo kerran eletyt jutut tuskin tulevat itselleni takaisin. Jos jotain kuitenkin olen oppinut, niin sen kliseisen never say never. 

Tällä hetkellä lämmintä on varjossa 28 astetta, joten eteenpäin liehutellaan pelkällä kesämekolla. Seuraahan Mekkorakkauden instagramia, niin näet suoraan lomakuulumisia. Juttu reissusta tulossa toki kokonaisuudessaan myöhemmin tännekin. Nauttikaahan lämmöstä ja suojautukaa auringolta! 

-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti