lauantai 22. kesäkuuta 2019

Maalaisromantiikkaa

Kävimme viikolla huviajelemassa Viinijärvellä ja nautimme kauniista kesäpäivästä, samalla etsimme muutaman kätkön ja katsastimme kirppiksen nimeltä Kammari. Kyseinen paikka oli erittäin siisti ja siellä oli miellyttävä asioida, Kammari on yksi SPR:n Konttikirppiksistä. Paikka oli aivan mieletön aarreaitta, oikeasti. Varmasti palaan sinne toistekin.

Ostin kirppikseltä kaksi vintagepaitaa ja Designers Remix Collection by Charlotte Eskildsen mekon. Toinen paidoista on tämä upea unkarilaistyylinen valkoinen pusero kirjotuilla koristeilla. Hihojen pitsit näyttävät aivan käsin virkatuilta. Tässä paidassa on koristeet myös olkapäillä, ne eivät kuvissa oikein näy. Tämä paita on minulla tänään päälläni ja tämä, jos mikä, on juhannusneidon pusero. Huokuu viatonta maalaisromantiikkaa. Maksoin tästä upeudesta kolme euroa. Se on se kirppisten viehätys - löydät uskomattomia aarteita, etkä edes köyhdy niistä kauheasti.

Paidan kanssa minulla on tänään päällä musta vintagevekkihame, jonka olen ostanut Zadaan kautta. Kaulakoru on aikanaan Kuopion torilla antiikkikauppiaalta ostettu ja sen tarina on edelleen mysteeri. Se on Suomessa valmistettu ja ainoastaan eräs henkilö osasi sanoa, että on ehkä saanut vastaavanlaisen 70-luvulla rippilahjaksi.

Tuo paita sopii taas niin moneen asuun ja on kyllä monikäyttöinen. Tiedättekö vaan semmoisen jutun, että valkoinen ei ole yhtään minun värini! Mikään hailakka tai vaalea pastelli ei sovi, koska näytän lähinnä ihan merisairaalta ne värit lähellä kasvojani. Toivoisin, että valkea olisi enemmän värini. Tosin luonnonvalkoinen sopii paremmin kuin puhdas valkea. Mutta tiedättekö myös semmoisen jutun, että onneksi ei tarvitse välittää sopiiko joku väri vai ei. Olen päättänyt olla välittämättä, hahhah. No en ihan täysin, mutta ehkäpä ymmärrätte, mitä tarkoitan.

Tämän kesän ehdottomasti käytetyimmät asusteeni ovat olleet tuo olkihattu (alun perin H&M, ostettu Kontista) ja ruskea italialainen nahkalaukku, jonka hankin Fidasta. Olen todella mieltynyt tuohon laukkuun. 
Ihanaa juhannuspäivää ja viikonloppua!

-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti