torstai 7. helmikuuta 2019

Soilituote Oy:n sinivalkoinen kukkamekko

Voin rehellisesti sanoa, ettei minulle vaatekaapille mennessäni tule enää koskaan fiilistä "ei mitään päälle pantavaa". Kärsin tuosta vaateahdistuksesta vuosia. Vaikka tiesinkin, mistä tykkään - en osannut rakentaa vaatekaappini sisältöä oikein, enkä yhdistellä asioita. Minulla oli tapana ostaa vaatteita, joita ei voinut yhdistää toisiinsa eikä vaatevarastossani ollut mitään järkeä, vaatekappaleet eivät muodostaneet kokonaisuutta. Nykyisin osaan ihastella vaatetta ostamatta sitä ja tunnistan onko se vain minusta ihanan näköinen vai onko se oikeasti tyyliäni. En säilytä kaapissani enää yhtään 'ehkä' vaatetta, enkä osta yhtäkään joka ei ostaessa tunnu heti välittömästi upealta ja omalta. On kiva mennä valitsemaan päivän vaatteet tietäen, että tykkään kaikista vaatteistani ja ne sopivat minulle. Samoin myös kiireesä on helppo vaan tarttua lennosta varmoihin aina toimiviin juttuihin.

Tänään esittelen teille yhden suosikeistani, Soilituote Oy:n sinivalkoisen kukkamekon. Ostin kyseisen mekon kirppikseltä kympillä ja se on ollut minulla muistaakseni vähän reilun vuoden verran. Olen käyttänyt mekkoa enemmän juhlatilanteissa. Viimeksi se oli päälläni itsenäisyyspäivän juhlissa.

Löysin Niin mua verkkokaupasta täsmälleen samanlaisen, mutta eri värisen ja kokoisen kukkamekon. Valitettavasti se ei enää ole saatavilla, mutta voit käydä katsomassa vastaavaa mekkoa vaaleansinisenä ja alkuperäisen mallisena. Lisäksi sivulla alempana on luettavissa lisätietoja Soilituote Oy:n historiasta. Mekossani hihansuiden kiristys on löystynyt ja hihat ovat minulla tuollaiset väljät ja levenevän näköiset. Pidän hihoista enemmän oman mekkoni kaltaisina kuin pussimaisina (näkyy linkin mekossa), joten en ole lähtenyt korjaamaan asiaa.

Mekko on liukaspintainen, helposti sileänä pysyvä ja valmistettu polyesteristä. Soilituote Oy on valmistanut mekon Lahdessa ja tämä minun yksilöni on linkin mekkoa vanhempi, 70-lukulainen. Mekon vyötärölle solmittava vyö on keskeltä leveämpi kuin reunoilta. Tämän mekon väritys ja leikkaus ovat mielettömän upeat, lisäksi se on erittäin miellyttävä päällä.


Olkapäillä mekossa on tuollaiset rypytetyt yksityiskohdat.

Yllä näkyy löystynyt hihansuu ja alla vyön levein kohta lähikuvassa.Olisin halunnut valokuvata tätä mekkoa vähän paremmassa valossa ja kauniimmassa ympäristössä, mutta nyt olosuhteet eivät antaneet siihen myötä. Laitan sitten jossain vaiheessa kuvaa tositilanteesta, kun mekko on ylläni. Jos tykkäsit tästä mekosta, saatat myös tykätä tästä (kokoa 38/40), joka on myynnissä Niin mua verkkokaupassa. Minusta heillä on tällä hetkellä monta kivaa mekkoa myynnissä ja paljon muutakin kuin vain mekkoja, kasaria ja ysäriäkin.

Rakastan kaikkia mekkojani, mutta tämä sinivalkoinen leninki on tosiaan yksi suosikeistani. Nyt täytyy lähteä kuitenkin lumitöihin (taas...) ja huomenna onkin jo perjantai. Viikonloppuna on tiedossa kivoja juttuja. Ihanaa iltaa ja hyvää huomista!

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti