sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Weekendmood

Tämä on pikainen viikonlopputervehdys sisältäen lähinnä talvisia kuvia. Meillä on edelleen sairastupailua, kummat pöpöt aaltoilevat ja viihtyvät valitettavan pitkään luonamme. 

Eilen kävin pienten kanssa leffassa katsomassa Räyhä Ralfin seikkailuja internetissä. Olin kuvitellut elokuvan erilaiseksi (en ole nähnyt aiempaa Ralfia). Oli ihan jees, mutta pienin katsoja ei ehkä saanut kauheasti irti pätkästä, koska ei ymmärrä niin paljon internetistä ja muutoinkin. Vanhempi lapsi tykkäsi kyllä.
Viikonloppu oli kylmä, mutta kaunis. Harmi, ettei päästy ihan hirveästi ulkoilusta nauttimaan. Olin pakkasessa pidemmän aikaa ainoastaan koiraa lenkittäessäni. Luonto herättää minussa aina ihastusta, aina - jokaisella kerralla astuessani ulos. Luonto oli tehnyt taideteoksia lumesta, kuin vaahtokarkkeja tai leivoksia. Pehmeää, puhdasta puuteria. 

Vakkarilenkkipolun varrella on vanha harmaa varastorakennus ja sen seinässä nuorison raapustama LOL-teksti. Kuvasin tuon ykstyiskohdan, siinä on melko hienot kontrastit. Vanha sukupolvi kohtaa uuden, tai uusi vanhan.

Nyt tällä hetkellä täällä on alkanut hurja lumimyräkkä, iltalenkkikin oli melkoista menoa pätkillä, joissa kohtasin vastatuulen. Lenkin jälkeen tein lumityöt ja vähän jo huokailuttaa valmiiksi, kun tietää myös aamulla olevan lumityöt tehtävänä ennen töihin lähtöä. Hyvää hyötyliikuntaa kyllä, mutta töihin lähtiessä kaiken muun lisäksi aamulla aikaisin ei ehkä se ykkösjuttu. Kello täytyy säätää varmaan herättämään puoli tuntia normaalia aikaisemmin.

Sairastelua, leffaa, lautapelejä, herkuttelua, upeaa pakkaskeliä ja tuulen tuiverrusta, siinäpä viikonlopun avainsanat. Tärkeimpinä; lepoa ja yhdessäoloa. Tässä on ollut ja tulee olemaan monta viikonloppua, että ollaan menossa eikä vain rennosti kotona - joten tämä oli hyvä näin. Parasta. 

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa ja tsemppiä sen haasteisiin!

-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti