maanantai 10. joulukuuta 2018

Hame kuin taideteos!

Olen hankkinut vaatteita eri kirppiksiltä ja Facebookin Vintage-kirppikseltä. Olen ihaillut eri yritysten vintage-vaatteiden jälleenmyyntiä netissä. Näistä yksi yritys on Vintage Eija´s . Tämän yrityksen verkkokaupasta tilasin vähän aikaa sitten ensimmäisen kerran. Ostin hameen, jonka Vintage Eija´s oli ommellut vanhasta kankaasta. Sivuilla on todella hyvät tuotetiedot, joista löytyy mitat. Niiden avulla voi mallata, että tilaamansa vaatteet olisivat oikeaa kokoa.

Hame on kuin taideteos - kangas on niin upea väriloistossaan ja kukkakuosissaan!
Tilaus tuli nopeasti ja Vintage Eija´s käyttää kierrätysmateriaaleja pakkauksissaan. Palvelu oli erinomaista ja itse vaate täydellinen. Hameessa näkyy laatu eli se, että se on tehty hyvin.
Olen käyttänyt hametta jo useamman kerran töissä ja muutenkin, siitä on tullut yksi lempivaatteistani. Se on myös herättänyt valtavasti ihastusta kanssaihmisissä. Tehokkain mainos yritykselle taitaakin olla tuote itsessään - nimittäin muutama tuttavani innostui heti suunnittelemaan tilausta Vintage Eija´s:lta. Suosittelen lämpimästi, käykää tustustumassa verkkokauppaan!

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti