Jakku kuin univormu

Tiedättekö sen tunteen, kun näette jonkin asian kirpparilla ja ette vain voi jättää sitä ostamatta - vaikkette todellakaan tietäisi tuleeko sille lainkaan käyttöä tai onko se teidän juttu? No, tämä jakku on sellaisen tunteen tuloksena ostettu. Eräällä kirpparireissulla näin jakun roikkumassa rekissä ja sillä oli hintaa vain muutama euro. Katsoin, että onpa upea! Koko oli s (minulle pieni) ja jakku ei ollut yhtään oikeastaan minun tyyliseni. Minusta jakussa oli silti jotain kerta kaikkiaan vaan niin mahtavaa, että ostin sen. 

Onnekseni kotona sovitettaessa jakku oli minulle sopiva. Tosin kiinni pidettynä se on ehkä omaan makuuni liian vartalonmyötäinen. Jakku päällä tulee vähän väkisinkin univormufiilis - mutta ei yhtään pahalla vaan erittäin hyvällä tavalla! En tiedä miltä ajalta tai mistä jakku on kotoisin, sen lapussa lukee vain Classik. Alla olevissa kuvissa jakun kanssa minulla on päälläni sama kotelomekko, joka vilahti hyvin pienesti myös aiemmassa rusettipanta postauksessa.











Mielestäni tämä jakku on todella tyylikäs ja lisää itselle heti ryhtiä olemukseen (ja tarkoitan nyt henkistä ryhtiä). Onneksi ostin jakun ja nyt myöhemmin ajateltuna, ehkä se olikin enemmän tyyliäni kuin osasin ensi näkelmältä ajatellakaan. 

-Tiina


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaisu Heikkilä Oy

Kirjokangas Oy:n upea mekko

Kirppislöydöt reissusta: Kajaani ja Sotkamo