perjantai 4. tammikuuta 2019

Käytännöllistä ja mukavaa

Eilinen kului HopLopissa ryömien, telmien, juosten ja hyppien - hauskaa pitäen! Ruokahalun nostattamisen jälkeen kävimme ravintolassa syömässä, koska oli aihetta juhlaan. Minulla on yleensä ollut HopLopissa päällä ne vaatteet, joissa on kaikista parasta olla rennosti ja liikkua. Menen täysillä lasten mukana kiipeilytelineissä, liukumäissä ja trampoilla. Eilen mietin, pitäisikö collareiden sijaan pukea jotain muuta ylle, koska olimme myös menossa syömään. 

Valitsin ylleni menoon mukaan tämän Vilan sinivalkoisen mekon sukkiksien kanssa ja olipa muuten hyvä valinta! Käytännöllistä, mukavaa, helppoa ja - myös siistiä. Olen kyllä aina muutoinkin ollut sitä mieltä, että mekot ja hameet ovat kaikista helpoimpia ja käytänöllisimpiä vaatteita päällä, mikäli emme ota lukuun tyköistuvia juhlaluomuksia.  Paljon hyppiessä ja liikkuessa täytyy vaan ottaa huomioon vaatteen liikkumavara ja tuleeko siinä kuuma - sekä vilautusvaara. Mustien sukkiksien kanssa tämä mekko toimi erittäin hyvin. Mekon löydät esimerkiksi täältä.

Ylin kuva on nopea vessaselfie, hahhah. Jotenkin siitä huokuu jo kaikkinensa koko teema, tukka sekaisin vauhdikkaasta menosta. Kaulasssani minulla on kaikkien rakkain kaulakoruni, jonka olen saanut lahjaksi. Se on Lumoavan herttariipus. Minulla on olemassa samaa sarjaa myöhemmin saadut rannekoru ja korviksetkin. Korvissa on isot helmet - yleisimmät minulla nähtävät korut. Laukku on käytettynä ostettu Marc Jacobsin laukku. Ja taustalla näkyy potta, kuten asiaan kuuluu - tietenkin! Miten on, etkö huomaakaan
kuinka onnekas oletkaan
Löysit kerran sä oman,
ihmisen herttaisen soman
Ennestään tiesitkö, mitä hait
Lahjaksi paikan sydämestään sait

Yllä oleva runo on lainattu Lumoavan sivuilta Hertta-korujen esittelyteksteistä. 

Eilen illalla pötkötin viltin alla sohvalla ja kuuntelin musiikkia toista tuntia. Loma lähenee loppuaan, on kyllä kaiken kaikkiaan todella irataantunut ja levännyt olo. Musiikkia kuunnellessani hyvissä fiiliksissä ja joillekin videioilla yksin hihitellessäni päätin, että jaan tänään muutaman kappaleen teidänkin kanssa blogin hengessä. 

Ensimmäisessä videossa on yhdistelty vanhoista leffoista tanssiklippejä niin, että ne sopivat Uptown Funk biisiin. Haluaisin oppia tanssimaan vanhoja tanssityylejä ja eritysesti 20-luku kiehtoo! Varmasti aion heittäytyä asian pariin, kunhan on enemmän aikaa sille omistautua. Minusta on ihanaa katsoa vanhoja tanssikohtauksia ja musikaalit ovat myöskin lähellä sydäntäni.


Yksi kaikkien aikojen suosikeistani musikaalienn saralla on Grease! Löysimme sen kirjaston hyllyltä sisarusteni kanssa ollessani lapsi ja pelkästään John Travoltan perusteella valkkasimme leffan. Mietimme, että mikähän kyseinen elokuva oikein mahtaa olla. No sehän oli hitti! Rakastan kyseistä elokuvaa edelleenkin palavasti. Seuraavaksi kaksi suosikkikappalettani elokuvasta. Olivia Newton-John muisteli eräässä haastattelussa, että You are the one that I want kuvauksissa hänellä nähtävä asu vaati häneltä paljon. Muistaakseni hänen piti olla pari päivää syömättä ja pystyi hädin tuskin hengittämään se päällään. Greasen jälkeen 1970-luvun diskoa, olkaa hyvät Boney M ja Daddy cool! Tämä on jo klassikko ja onhan tuo videolla nähtävä esiintyminen jotain aivan huikea (suosittelen katsomaan myös Rasputinin). 

Viimeisenä biisinä, sokerina pohjalla, melko uusi tuttavuus minullekin. Vasta aloitettuani blogini ja sen Instagramtilin, sain tutustua tähän kyseiseen artistiin. Jos tykkäät 1920-luvun hengestä ja elävästä musiikista - tämä on sinua varten! Kyseessä on Swing´it Dixieband, jolta itse asiassa juuri tuli ihan uusi Party like it´s 1923. Tässä kuitenkin toinen biisi. 


Näiden videoiden myötä toivotan hyvää mieltä teidän kaikkien perjantaihin! Näistä videoista voit poimia muutaman tanssimuuvin, jos olet lähdössä illalla pistämään jalalla koreasti. 

-Tiina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti