keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Työasuja

Kuvakansioon on kertynyt työasuja, joita on nähty instassa, muttei vielä täällä. Tänään oli perustyövaatteiden lisäksi ulkoiluvaatteet matkassa, koska hyppäsin kesken päivän suksille. Hiihtämisen jälkeen oli vähän vapaata ja iltapäivästä työpäivä jatkui vielä pari tuntia. 

Keltainen paita pallohuivin koristelemana oli päälläni viime perjantaina. Sain kuulla muun muassa töissä, että muistutan lentoemäntää - mitä mieltä olette? Alaosana on keinonahkainen hame ja -yllätys, yllätys- mustat sukkikset! 
Rakastan juuri tuota paidan keltaista sävyä.
Maanantaina minulla oli ylläni täälläkin jo nähty vihreä itseommeltu vintagemekko. Korvissa oli Samaskorun timantin muotoiset puiset korvikset. Minulla on Samaskorulta useat korvikset, tykkään heidän malleistaan todella paljon.

Eilen päälläni oli vintagehenkinen jonkun itse ompelema harmaa pallokuosinen kotelomekko. Olen sen joskus kirppikseltä ostanut. Kaulassa ovat Uffilta aikanaan hankkimani metalliset helmet. Nämä helmet olivat myös vuoden vaihtuessa postauksessani.Tänään sitten näettekin ensimmäisen kerran ylläni housut. Housut ovat Vilan vahapintaiset mustat housut ja paita H&M:ltä. Rakastan tätä kyseistä paitaa! Hihat ovat pussimaiset ja tulee etäisesti mieleen koko muotokielestä muskettisoturit miekkoineen. Kuosi on taas kukkaa, taustalla myös pystyraitaa.Niin kuin kuvista näkyy, taustalla on vintagemekkoja. Juuri nuo kaksi löytyvät nyt minun vaatekaapistani. Kävin tauolla Punaisen ristin Kontissa ja nämä kaksi (sovitin muutakin, mm. ihanaa Joutselan mustaa paitaa) ostin. Lisää niistä tulossa myöhemmin!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti