torstai 3. tammikuuta 2019

Vilan valkoinen pitsipaita

Kolme heikkoa kohtaani - kukat, pallot ja pitsi! Näiden kolmen kohdalla teen eniten heräteostoksia, ostoksia hetken mielijohteesta. Toisinaan ostokset menevät nappiin ja toisinaan eivät. Kaappeja inventoidessani nolostun itsekseni, kun kaivelen samanlaisia pallo- ja pitsipaitoja toinen toisensa jälkeen sieltä ulos... 

Valkoinen ei ole yleisimpiä ylläni nähtäviä värejä. Varsinkaan aivan puhdas valkoinen. Luonnonvalkoista suosin enemmän. Ihoni on todella vaalea ja valkoinen tekee minut mielestäni vielä kalpeamman näköiseksi. Nähdessäni ensi kerran kuvien Vilan pitsipaidan (muistaakseni Stasia) pohdin todella pitkään, minkä värisen hankkisin. Ensin meinasin tilata mustan, mutta jotenkin en halunnut aina päätyä siihen itselleni tuttuun ja turvalliseen mustaan pitsiin. Muistaakseni muita värivaihtoehtoja olivat mustan ja valkoisen lisäksi viininpunainen ja vihreä. Tässä valkeassa on jotain todella klassista ja lisäksi ajattelin sillä olevan itselleni loppujen lopuksi eniten käyttöä - vaikken valkean fani olekaan (itseni päällä). 

Tuo paidan pitsinen pystykaulus on kaunis. Se oli suurin syy, miksi halusin ostaa tämän paidan. Valkoinen väri tekee tuosta pitsistä jotenkin viattomamman, puhtoisemman ja herkemmän näköisen. Pitsipaidan kanssa minulla on kuvissa sininen hame, jonka olen ostanut joskus kirpparilta ja se on jonkun itseompelema. Sininen ja valkoinen, klassikkopari. 

Tämä hameen vyötärö on minulla yleensä vähän ylempänä. Jos pohtii tuota hameen mittaa, minulle imartelevampi on hieman polven yläpuolelle jäävä mitta. Ensimmäisessä kuvassa on taustalla meidän verhot, jotka olen aikanaan kirpparilta ostanut. Ovat vanhat ja melko retrot! Minusta noiden verhojen värit ja kuviot ovat todella kauniit. 

Ulkona on tänään mitä upein talvinen pakkaspäivä! Meillä on iltapäiväksi menoa tiedossa, koska tänään on syytä juhlaan. Tiedossa ei ole kuitenkaan juhlamekkokorkkarimeininkiä - vaan aivan jotain muuta. Iloa ja valoa päiväänne!

-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti