keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Retrovihreä

Lapset aina kyselevät minulta, mikä on lempivärini. Tiedättehän, lapsena oma lempiväri on tärkeä juttu määritellä. Mikä sitten on lempivärini? Riippuu todella paljon siitä, mistä asiasta puhutaan - mikä asia, esine tai tavara on kyseessä. Jos puhutaan nyt pukeutumisesta, ykkösvärini on musta (jos saan nyt mustan luokitella väriksi). Se on aina ollut. Tosin, nykyisin kaapistani löytyy paljon muitakin värejä. Minun värejäni ovat mustan lisäksi maanläheiset murretut värisävyt, pidän ruskeasta, keltaisesta ja vihreästä. Joskus ajattelin, etten varmasti koskaan käytä valkoista tai vaaleanpunaista - no, molempia löytyy vaatekaapistani nykyisin. Vaaleanpunaisesta on tullut jopa yksi kesävaatteiden värisuosikeistani. Jos jotain olen opinut elämässä vihdoin, niin se on todellakin never say never - vannomatta paras. Puhuttiinpa pukeutumisesta tai mistä tahansa elämän asioista.

Tämä vihreä retrokuvioinen kokonaan viskoosia oleva mekko/tunika ei ole vintagea vaan H&M:n tuotantoa. Ostin tämän Vähän käytetyltä. Kun näin kuvan mekosta, se oli menoa samantien. Kun aukaisin kotona paketin, olin vielä enemmän rakastunut kankaaseen! Olen käyttänyt tätä todella paljon, välillä vyön kanssa. Mekossa on selässä uurrettu aukko ja napitus, joka on kiva yksityiskohta. Kuvio ja väritys mekossa ovat todella retrohenkisiä ja tuttavat ovat ovat asiasta maininneetkin useamman kerran ihaillessaan kangasta. Mekko on säilynyt hyväkuntoisena, vaikka olen käyttänyt ja pessyt sitä todella paljon. Tämä on niitä helppoja vaatteita, eikun legginssit tai sukkikset jalkaan ja koruja, takkia, kenkiä ja laukkua valikoimalla muuntuu monenlaiseksi. 

Mekkoon liittymättömänä asiana pakko sanoa näin uuden vuoden alussa, että rakastan runoja, aforismeja ja nykyisin netistä valtavasti löytyviä ajatelmia kera kuvien (quotes). Tänään minusta tuntuu juuri nyt siltä, että haluan jakaa teidän kanssa muutaman ajatelman.


Tsemppiä jokaiselle tähän hetkeen, tähän päivään!

-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti